Vi vet at ekspertise og lokalkunnskap er avgjørende for å gi deg det beste og mest nøyaktige grunnlaget for prosjektet ditt. Medarbeiderne våre har over 20 års erfaring fra oppmålingsbransjen og tilbyr kompetansen du trenger, enten som nasjonal entreprenør, konsulent, utbygger eller privatperson. Geoform leverer alle typer oppmålingstjenester ved å benytte blant annet GNSS-sensor, totalstasjon og laserskanner. Vi er godkjent etter ny ordning om sentral godkjenning og kan påta oss arbeid i tiltaksklasse 3.

Oppmåling

Geoform er totalleverandør av oppmålingstjenester og kan tilby nøyaktige og effektive løsninger med tilpassede spesifikasjoner og sertifiseringer for de fleste prosjekter.

3D laserskanning

Geoform hjelper deg med laserskanningen, og en nøyaktig 3D-oversikt til kartlegging, visualisering eller i forbindelse med As-Built-dokumentasjon. Vi tilpasser all data til ditt CAD-/prosjekteringsverktøy og kan også hjelpe deg med produksjon av tegninger og 3D-modeller.

Mengdeberegning

Vi hjelper deg med areal- og volumberegninger gjennom alle faser av prosjektet ditt. Vi utarbeider målebrev og tar oss av både kontraktsoppfølging og dokumentasjonsarbeid.