Geoform holder til i Åsane, Bergen og består i dag av fem erfarne ingeniører med stor faglig bredde og stor respekt for faget. Vi har spesialkompetanse innen alle typer geomatikk- og oppmålingsoppgaver – fra dronekartlegging til industrimåling – og bearbeider alle typer data og 3D-modeller. Vi utfører også et bredt spekter av prosjekteringsoppdrag innen samferdsel, bygg, og vann og avløp.

Kundene våre er både små og store entreprenører, on- og offshorebedrifter, arkitekter, rådgivere, eiendomsutviklere, byggherrer, offentlige etater og privatpersoner. Uansett størrelse og form på prosjektet, legger vi stolthet i å komme frem til det beste resultatet for både oppdragsgivere, sluttbrukere og miljøet.

I Geoform har vi et solid in-house kompetansemiljø med dedikerte spesialister innenfor alle fagfeltene vi jobber med. Samtidig samarbeider vi tett med en rekke andre konsulenter og leverandører for å kunne gi deg den beste totalløsningen for prosjektet ditt.

Geir Ove Bøe

Geir Ove er utdannet innen jordskiftefag og landmåling samt geografiske informasjonssystemer ved Høgskolen i Bergen og -Gjøvik. På sine drøye 20 år i bransjen har han opparbeidet seg solid erfaring innen fagfeltene industrimåling, kart, landmåling og prosjektering – noe han har tatt med seg inn i rollen som senioringeniør og daglig leder i Geoform. På CV-en har han blant annet prestisjetunge prosjekter som utbyggingen av Norges største elvekraftverk, Vamma 12, og ansvaret for dimensjonskontroll på Statoil Utgard Subsea Template. Geir Ove er vår hovedkontakt for ingeniørtjenester, geomatikk, industri og offshore, og tar gjerne en prat om ditt neste prosjekt.

+47 98 22 04 50 – gob@geoform.no

Ken Erik Gundersen

Ken Erik har bachelorgrad i landmåling og eiendomsdesign fra Høgskolen i Bergen. Etter utdanningen har han jobbet som både stikningsingeniør og prosjektingeniør, før han gikk inn i rollen som oppmålingsingeniør i Geoform. Ken Erik er dessuten vår egen dronespesialist, og har hovedansvaret for alle tjenestene våre innen laserskanning, drone og maskinstyring. Har du spørsmål eller vil ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med dette, hører Ken Erik gjerne fra deg.

+47 98 22 04 50 – keg@geoform.no