Vi er spesialister på oppmåling og leverer komplett dokumentasjon og tegnegrunnlag i alle format

Om oss

Geoform utfører alle typer oppmålingsoppgaver innen bygg, samferdsel og industri. Vi utfører også et bredt spekter av prosjekteringsoppdrag for private og offentlige aktører. Ingeniørene våre har lang praktisk erfaring og samarbeider tett med andre konsulenter for å sikre høy kvalitet i alle prosjektfaser. Uansett størrelse på prosjektet, legger vi stolthet i å komme frem til den beste løsningen, for både oppdragsgiveren, miljøet og sluttbrukerne.

Totalleverandør

Geoform er en totalleverandør av geomatikktjenester og tilbyr rådgivende ingeniørtjenester innenfor samferdsel, bygg og VA. Med et erfarent team av ingeniører har vi solid in-house kompetanse, og samarbeider samtidig tett med andre konsulenter om å utvikle de beste produktene for kundene våre – som er både små og store entreprenører, on- og offshorebedrifter, arkitekter, rådgivere, eiendomsutviklere, byggherrer og offentlige etater.

Åpen søknad

Søker du nye utfordringer? Geoform er på jakt etter nye medarbeidere. Ta gjerne kontakt for en uforpliktene prat.

 

(Planlegger du å bygge ut – eller bygge helt nytt? Ingeniørene våre har over 20 års erfaring med landmåling, og tar seg av hele prosessen fra oppmåling til innsending og oppfølging av byggesøknader. Vi er godt kjent med prosedyrer og regler for byggetillatelser, og sørger til enhver tid for at prosessen gjennomføres så smidig som mulig.)

Noen av våre oppdragsgivere